skip to Main Content

uw woning

energielabel voor uw woning

Wij zijn EP-W gekwalificeerd en kunnen van uw woning de energiekenmerken berekenen en het officiële energielabel opstellen. Verder leveren wij een onafhankelijk energieadvies af. Daarmee verbetert u ook uw energielabel en verhoogt de waarde van uw huis. Belangrijk als u uw woning gaat verkopen.

energie voor uw woning

Vanaf 1 januari 2021 kunt u alleen nog een energielabel krijgen door gekwalificeerde EP-W-adviseurs, zoals wij dat zijn. De eerder afgemelde (vereenvoudigde) labels blijven wel 10 jaar geldig. Voor het laten opstellen en afmelden van een energielabel betaalt u voor een geschakelde woning, afhankelijk van de grootte, bij ons vanaf €325,-. Appartementen kunnen goedkoper zijn en vrijstaande woningen iets duurder. Desgewenst kunnen we voor een geringe meerprijs ook een energiebesparingsadvies opstellen. Wilt u meer informatie of een offerte, mail ons via de button onderaan deze pagina.

U gunt uzelf en uw kinderen nu en in de toekomst een leefbare wereld. En een lage energierekening. Gelukkig kunnen we hier veel aan doen. Voorbeeld: een zonnepaneleninstallatie heeft een gegarandeerd rendement van 15% en past op bijna elke woning. Welke spaarrekening en belegging kan daar tegenop? Het (extra) isoleren van uw woning levert makkelijk 40% gasbesparing op. Maar er zijn heel veel meer mogelijkheden tot besparing.

energielabelWat let u om daar eens over na te denken? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder. Wij zijn ervaren energieadviseurs met oog voor uw portemonnee en het klimaat.

Back To Top