skip to Main Content

uw woning

energielabel voor uw woning

Wij zijn EP-W gekwalificeerd en kunnen van uw woning de energiekenmerken berekenen en het officiële energielabel opstellen. Verder leveren wij een onafhankelijk energieadvies af. Daarmee verbetert u ook uw energielabel en verhoogt de waarde van uw huis. Belangrijk als u uw woning gaat verkopen.

energie voor uw woning

Vanaf 1 januari 2021 kunt u niet meer zelf een energielabel op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanvragen. Vanaf die datum kunt u alleen nog een energielabel krijgen door een gekwalificeerde EP-W-adviseur, zoals wij dat zijn. De eerder afgemelde (vereenvoudigde) labels blijven wel 10 jaar geldig. Voor het laten opstellen en afmelden van een energielabel betaalt u bij ons, afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw woning vanaf € 275,-. (excl. BTW). Hierin zit ook het energiebesparingsadvies.

U gunt uzelf en uw kinderen nu en in de toekomst een leefbare wereld. En een lage energierekening. Gelukkig kunnen we hier veel aan doen. Voorbeeld: een zonnepaneleninstallatie heeft een gegarandeerd rendement van 15% en past op bijna elke woning. Welke spaarrekening en belegging kan daar tegenop? Het (extra) isoleren van uw woning levert makkelijk 40% gasbesparing op. Maar er zijn heel veel meer mogelijkheden tot besparing.

energielabelWat let u om daar eens over na te denken? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder. Wij zijn ervaren energieadviseurs met oog voor uw portemonnee en het klimaat.

Back To Top